– Arrangementet blev en succes – alle børn og voksne var begejstrede –

Weekend. Uge 33.  Skaberglæde Kulturfabrikken Getama

Getamas gamle industribygning, Carl Petersensgade 3, 9631 Gedsted.

Fredag den 14. august kl. 13-17

Lørdag den 15. august kl. 10-17

Søndag den 16. august kl. 10-17

Tema: Workshop for børn og unge.

-Underviser: Poul Spanggaard. Maleri og farver på lærred

-Underviser: Kirsten Michaelsen. Drivtømmer og hvad der ellers kan findes til skulpturer

Fredag: Der tales med underviserne om hvad den enkle har lyst til at prøve at gå i gang med.

Hvis der er maleri det gælder, så er det arbejdet med farver og deres sammensætning.

Hvis det er drivtømmer og liggende materialer, så er der mulighed for selv at tage en tur til stranden for at finde de bedste materialer.

Lørdag: Her skal afprøves de forskellige muligheder, som underviserne gerne vil hjælpe og vejlede den enkle deltager.

Søndag: Lørdagens arbejdsopgaver forsætter.

Det er ikke nødvendigt at være på tilstedet alle de åbne timer.

Der stilles materialer til rådighed i form af lærred, maling, pensler, limpistol, søm og skruer m.m. Dog kan det være en meget god ide at medbringe materialer fundet ved stranden i form af træstykker og liggende.

Sideløbende med Workshop for børn og unge, vil medlemmer fra Gedsted Kunstforening udstille nogle af deres frembringelser, som kan være med til at inspirere de unge mennesker.

Arrangør: Peter Stenild og Sonja Feldt, Gedsted Kunstforening